AANMELDEN

Svensson blijft vernieuwen. Als vervolg op ons kennisevent van vorig jaar organiseren wij op
dinsdagavond 9 april het event LED, LUXOUS & Luchtbeweging in het World Horti Center in Naaldwijk.

Hier worden nieuwe inzichten en ervaringen gedeeld over de toepassing van
Full LED. Ook wordt ingegaan op nut en noodzaak van het installeren van
een tweede transparant energiescherm en/of een verticaal ventilatiesysteem,
met of zonder ontvochtiging. Hoe hou je energie in de kas en het vocht eruit?

Tijdens dit event zullen Feije de Zwart (Researcher WUR) en Sander Hogewoning (Plant Lighting)
ingaan op energie technische en plantenfysiologische consequenties van Full-LED.

Daarnaast zullen teeltvoorlichters en telers hun ervaringen met ons delen.

Inloop is vanaf 18.45 uur
Einde 22.30 uur

Aanmeldformulier

De inloop is om 18.45 uur.

Avondprogramma

• 19.15 uur  Opening en welkom Jeannette den Boer
    en Hugo Plaisier
  • 19.20 uur  Feije de Zwart (Researcher Greenhouse Climate & Energy WUR): Energie technische gevolgen van Full LED en een extra scherm.
  • 19.50 uur  Bart Bakker (Svensson): Het belang van lichtdoorlatendheid.
  • 20.00 uur  Sander Hogewoning (Director Plant Lighting BV):

Effecten op plantenfysiologische processen van Full LED en additionele investeringen.
    20.30 uur  Pauze
    20.50 uur  Ton Habraken (Svensson): Plantbalansen, ENERGYperfect en ClimaFlow luchtbeweging.
    21:10 uur Teeltvoorlichter: Ervaringen afgelopen najaar/winter worden toegelicht.
    21.30 uur Panel met groente- en siertelers die ervaring hebben met full LED en een 2e transparante energiescherm.
    22.00 - 22.30: Borrel